Skip to content

XML Holland 2010 – XML on the Move

by Wim on November 3rd, 2010

Op 11 november a.s. vindt in het Planetarium Gaasperplas te Amsterdam Zuid Oost het jaarlijks congres van XML Holland plaats

Het motto “XML on the Move” verwijst naar de vele mobiele toepassingen die mogelijk zijn dankzij XML en nieuwe platforms zoals ereaders, tablets als de iPad en smartphones. Het congres heeft vijf tracks:
• E-media: van papier naar digitaal
• E-media: platforms en standaarden
• Semantisch modelleren
• Keteninformatisering en vocabulaires
• Hardcore XML

Houdt u zich bezig met of bent u geïnteresseerd in E-media, uitgeven voor mobiele platforms, semantiek, keteninformatisering, webtoepassingen, content management, of toepassing van XML en open standaarden, dan is dit congres voor u.

U kunt de ontwikkelingen van het programma en het laatste nieuws volgen via onze site http://www.xmlholland.nl/jaarcongres en de komende periode op Twitter onder hashtag #xmlh.

Tevens vragen wij u ons programma naar collega’s, voor u bekende personen en communities, die affiniteit met de tracks van ons congres hebben, te willen doorsturen.

Inschrijven: stuur een mail naar xml@adviesburo-extra.nl onder vermelding van uw naam, organisatie en vermelding lid/niet-lid

From → Divers

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.