Skip to content

Adobe TCS3 met FrameMaker 10 Launch – 7 februari in Amsterdam

by Wim on January 31st, 2011

In Januari van dit jaar lanceerde  Adobe de nieuwste versie van zijn Technical Communication Suite (TCS), de complete toolset voor schrijven en publiceren van (on-line) documentatie.

Met versie 3 is nu uitgebreid single-sourcing mogelijk, er is integratie met ‘rich media” (interactieve en 3D afbeeldingen, instructievideo’s) en flexibele uitvoer naar verschillende kanalen en devices wordt standaard ondersteund. Adobe TCS3 bestaat uit onder andere FrameMaker 10, RoboHelp 9, Acrobat 9 en Captivate.

iDTP nodigt u uit om aanwezig te zijn bij het Adobe Technical Communication Suite 3 Launch Event, 7 februari in Amsterdam.

Klik hier om u aan te melden!

iDTP verzorgt training en hulp bij het omschakelen van eerdere FrameMaker versies naar de nieuwste versie, of bij het implementeren van XML- en DITAgebaseerde documentatie. Zie daarvoor ook FrameMakertraining.nl.

Nieuwe trainingen starten na 11 februari.

Comments are closed.