Skip to content

Beheer DITA content met DITAToo

by Wim on March 25th, 2011

Geen budget voor een CMS? Met DITAToo is het heel goed mogelijk om tegen lage kosten DITA binnen uw organisatie in te voeren zonder CMS maar met voldoende beheersmogelijkheden.

DITAToo van iG5 Authoring Tools is een DITA-beheertool waarmee het mogelijk is om Maps samen te stellen met topics en deze te bewaren als projecten voor verder gebruik. Met deze projecten kan iedereen binnen uw organisatie DITA-content bekijken (previewen), selecteren, samenstellen en publiceren zonder de noodzaak van een XML-editor of kennis van DITA.

Je kan zelfs maps en topics verplaatsen, verwijderen of hernoemen met behoud van alle verwijzingen — met DITAToo heb je nooit last van verbroken koppelingen!

Uw wederverkopers, OEM-partners, klantenservice, en anderen die productdocumentatie of ondersteuning geven aan uw klanten hebben toegang tot het systeem, kunnen de content er uit halen die ze nodig hebben en vervolgens samenstellen en publiceren naar het gewenste formaat. Geen kennis nodig van DITA, geen XML-editor nodig en geen CMS!

DITAToo  verwerkt al uw bestanden die voldoen aan de DITA-standaard, of deze nu gemaakt zijn met Framemaker, met Word, met XMetaL of welke andere auteurstool dan ook. Wanneer u een Word-document toevoegt aan de database converteert DITAToo dit naar  DITA topics die met alle DITAverwerkingssoftware kan worden bekeken, bewerkt en gepubliceerd, ook met Framemaker, Oxygen of XMetaL.

DITAToo

Meer weten over of DITAToo?

Vraag iDTP of kijk op de website van DITAToo.

iDTP is vertegenwoordiger en implementatiepartner Benelux voor DITAToo

Comments are closed.