Skip to content

Laatste nieuws NLDITA Tools, 5 april in Utrecht

by Wim on March 16th, 2012
Alles wat u wilt weten over DITA maar niemand om het aan te vragen? De DITA dokter houdt spreekuur!
Yves Barbion van Scripto uit Gent, dé expert in de Benelux op het gebeid van DITA, is de hele dag aanwezig op NLDITA Tools 2012 en beantwoordt al uw vragen over DITA: van beginnersvragen (wat is DITA nu eigenlijk?) tot verder gevorderden. U kunt eigen materiaal meenemen en dat voorleggen aan de DITA dokter!
• • • • •
HyperSIS – innovatief platform voor het efficient publiceren van content

HyperSIS vand Tedopres biedt directe interactieve toegang tot informatie (inclusief gebruikers/service informatie, trainingsmateriaal, animaties, onderdelenlijsten) via een 3D model of 2D illustraties. De applicatie kan gemaakt worden voor diverse platformen, o.a. laptops of tablets (bijv. iPad). Meer…

• • • • •
IDS  – het XML-gebaseerde productiesysteem voor content

Heeft uw organisatie veel informatie? In meerdere talen en media? Dan kan Content Management u helpen om te besparen op kosten en doorlooptijd. Kees de Grauw verzorgt een interactieve workshop. Aan de hand van een concreet voorbeeld zullen we doornemen hoe je vanuit een single-sourcing opbouw komt tot de productie van informatie voor manuals, service, online help en sales. Meer …

• • • • •
Inschrijving is nu open en plaatsen zijn beperkt dus ga direct naar INSCHRIJVEN !
• • • • •
en verder:


Content Management voor de uitgeverij met DITA en Componize • Bas Peters en Frank Shipley
• • • • •

De NLDITA ShowCase:

   

Cinnamon DITAToo Componize e-Publisher • Hyper SIS •IDS

NLDITA Tools, tools voor werken met XML- en DITA-content. Woensdag 5 april in Utrecht, locatie Seats2meet, van 08:30 tot 17:30 – inclusief lunch.

Voor aanmelden en programma: ga naar DITA Tools 2012
Tot ziens op NLDITA!

Comments are closed.