Skip to content

Componize voor Alfresco – nieuwe release 1.5

by Wim on April 1st, 2012

Met support voor Alfresco Share levert Componize for Alfresco met de aankomende release 1.5 (release datum medio april 2012) een zeer gebruiksvriendelijke omgeving voor component content management en XML DITA. XML DITA is de wereldwijde standaard voor het beheer en de publicatie van documentatie. XML DITA wordt ook in toenemende mate gebruikt door uitgevers, omdat de standaard zeer geschikt is voor hergebruik van content en het publiceren naar verschillende aflevervormen zowel voor print als digitaal.

Incentro en Componize zullen op NLDITA Tools 2012 laten zien dat het werken met XML DITA niet complex hoeft te zijn. Beide producten hebben belangrijke verbeteringen doorgevoerd op het gebied van de gebruiksvriendelijkheid. Ook zullen we ingaan op de integratie met Xopus, een gebruiksvriendelijke auteursomgeving voor het werken met XML en XML DITA. Werkt u in uw organisatie liever met Word? We zullen ook demonstreren zien hoe je met Word-documenten kunt werken in Componize for Alfresco.

Werkt uw organisatie al met DITA, of overweegt u de standaard te gaan gebruiken? Hebt u in uw organisatie te maken met complexe documentatie of uitgeefprocessen? Laat het ons weten en kom op 5 april naar NLDITA Tools in Utrecht. Het is ook mogelijk een dagdeel te komen, want we geven de demonstratie in de ochtend en in de middag.

Comments are closed.