Skip to content

Training Framemaker voor Technisch Schrijvers

by Wim on February 7th, 2016

Samen met Foxiz geeft iDTP in 2016 een serie trainingen voor Technisch Schrijvers.

20 en 21 September 2016: tweedaagse training FrameMaker. Inschrijven kan hier.

Adobe FrameMaker is een prima gereedschap voor het schrijven, beheren en publiceren van technische documentatie, zoals instructieboeken, handleidingen, lesboeken, productsheets of processdocumentatie. FrameMaker beschikt over uitstekende tekstverwerkingsmogelijkheden en is tegelijkertijd een geavanceerd DTP pakket. Framemaker kan ook gebruikt worden in combinatie met een CMS.

Deze training is bedoeld voor mensen die willen starten met FrameMaker, maar ook voor cursisten die hun FrameMaker kennis willen opfrissen. Wanneer u uw eigen materiaal meeneemt kan dat ook gebruikt worden om oefeningen te doen.

 

20 en 21 september 2016: tweedaagse training FrameMaker. Inschrijven kan hier.

 

From → iDTP

Comments are closed.