Skip to content

Slimmer documentatie publiceren met FrameMaker

by Wim on August 22nd, 2016

Produceert u technische documentatie met Adobe FrameMaker of gaat u hiermee beginnen? Wilt u snel wegwijs worden in dit softwarepakket voor content authoring en de belangrijkste functies en gereedschappen leren gebruiken? Kies dan voor onze workshop FrameMaker voor technisch schrijvers.

Wanneer     : 20 & 21 september 2016
Waar          : Tiel

Adobe FrameMaker is bij uitstek geschikt om voor verschillende toepassingen en apparaten complexe content te schrijven, te beheren en te distribueren. FrameMaker is behalve een uitstekend gereedschap voor tekstverwerking en document management ook een geavanceerd DTP-pakket.


In deze interactieve training, met veel praktische voorbeelden en oefeningen, laat FrameMaker expert en ervaren trainer Wim Hooghwinkel deelnemers kennismaken met Adobe FrameMaker. Ook behandelt hij de meest gebruikte functies en gereedschappen zodat u direct aan de slag kunt.

De kosten voor deze tweedaagse training bedragen € 950,00 per deelnemer.
Wees er snel bij, want VOL = VOL.

Schrijf u nu in

 

From → FrameMaker

No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.