Skip to content

DITA en MSWord: zie nu hoe makkelijk die combinatie is!

by Wim on November 29th, 2016

DITA kan aanzienlijke voordelen opleveren voor redactionele processen dankzij opties voor hergebruik, content personalisatie en publiceren. Echter, omschakeling naar DITA betekent ook omschakelen naar andere auteurstools, de noodzaak om DITA-elementen te leren en te wennen aan een geheel nieuw paradigma. Dit kan een obstakel zijn dat het hele idee van omschakeling naar DITA in de weg staat.

DITAToo maakt het mogelijk om DITA content te bewerken, beheren en publiceren, terwijl je gewoon in MS Word blijft!

Eet van twee walletjes: aan de ene kant profiteren van de mogelijkheden van topicgebaseerd schrijven en DITA, aan de andere kant blijven werken in je vertrouwde MSWord omgeving. En je merkt niet eens dat je DITA content maakt omdat de code ‘onder water’ blijft.

Bekijk de video van de Webinar met Alex Masycheff van DITAToo en Doug Gorman van Content Mapper.

In dit webinar laten we zien hoe je vervolgens geautomatiseerd contentproducten kunt samenstellen en genereren, wederom zonder de vertrouwde omgeving van MSWord te verlaten.

 

 

Comments are closed.