Skip to content

Training FrameMaker voor technisch schrijvers

by Wim on November 13th, 2016

Maak je technische documentatie met Adobe FrameMaker of ga je hiermee beginnen? Wil je snel wegwijs worden in dit softwarepakket voor content authoring en de belangrijkste functies en gereedschappen leren gebruiken? Kies dan voor onze workshop FrameMaker voor technisch schrijvers.

Wanneer     : 1 – 2 december 2016
Waar          : Tiel

Adobe FrameMaker is bij uitstek geschikt om voor verschillende toepassingen en apparaten complexe content te schrijven, te beheren en te distribueren. FrameMaker is behalve een uitstekend gereedschap voor tekstverwerking en document management ook een geavanceerd DTP-pakket.


In deze interactieve training, met veel praktische voorbeelden en oefeningen, laat FrameMaker expert en ervaren trainer Wim Hooghwinkel deelnemers kennismaken met Adobe FrameMaker. Ook behandelt hij de meest gebruikte functies en gereedschappen zodat u direct aan de slag kunt.

Neem je eigen materiaal mee zodat we dat kunnen bespreken en we gericht advies kunnen geven.

De kosten voor deze tweedaagse training bedragen € 950,00 per deelnemer.
Wees er snel bij, want VOL = VOL!

Schrijf je nu in

 

Comments are closed.