Skip to content

iDTP

iDTP helpt u bij het vinden van flexibele oplossingen voor het organiseren van uw document- en informatieproductie op basis van industriestandaarden. Trefwoorden hierbij zijn: eenvoud, bruikbaarheid, flexibiliteit en ruimte voor groei.

iDTP is geen leverancier van softwaresystemen maar geeft onafhankelijk advies, afgestemd op uw wensen en eisen. Hierbij kijken we graag verder dan enkel de documentatieafdeling. We hechten aan een bedrijfdsbrede aanpak. Informatie en documentatie vormen een kritisch onderdeel van uw bedrijf en dat vraagt om een goede contentstrategie. Met een contentstrategie maak je duidelijk welke informatie belangrijk is binnen de organisatie, welke bedrijfsonderdelen daar mee te maken hebben en hoe deze informatie beschikbaar komt voor wie dat nodig heeft.

Vaak is een concreet probleem de aanleiding om na te denken over de organisatie van uw content en wij gaan graag een stap verder: welke kansen kan je benutten bovenop de problemen die je wilt oplossen.

iDTP is uw sparringpartner. Iemand met wie u de stand van zaken doorneemt op uw eigen niveau en die u helpt bij het zoeken naar de juiste informatie- en documentatiestrategie. Iemand die helpt bij het vinden van praktische oplossingen die passen bij uw organisatie. Een probleemoplosser.

 

Bel me gerust!

Wim Hooghwinkel

 


Contact: via email info@idtp.eu telefoon +31652036811


 

iDTP verzorgt ook ondersteuning bij productie en verwerken van informatie:

  • DTP-werk
  • dataconversie
  • Template ontwerp
  • Projectmanagement voor vertalen en lokalisatie
  • Advies bij het selecteren van een CMS en leveranciers voor automatisering
  • Training en werkplaatsondersteuning (FrameMaker, InDesign, Office)
  • Maken van documentontwerpen en sjablonen in alle gewenste programma’s.

 

iDTP is gespecialiseerd in oplossingen met FrameMaker, Word en InDesign.
iDTP verzorgt gestructureerde informatie op basis van DITA XML, met of zonder CMS. 

 

Zie ook DITA tools van A tot Z in <!element


Contact

e-mail: idtp@idtp.eu

telephone: +31 6 52036811