Skip to content

FrameMaker

Adobe FrameMaker is gereedschap bij uitstek voor het het schrijven, beheren en publiceren van technische informatie, waaronder instructieboeken, handleidingen, lesboeken, productsheets of proces-documentatie. FrameMaker beschikt over uitstekende tekstverwerkings- en documentbeheers-gereedschappen en is tegelijkertijd een geavanceerd DTP-pakket en een geavanceerde XML-editor.

FrameMaker is volledig Unicode, heeft een gebruiksvriendelijke interface en is een volwaardige WYSIWYG XML- en DITA-editor.

Voor meer informatie contacteer ons direct: info@idtp.eu of vul het contactformulier in.

Met meer dan 20 jaar ervaring – vanaf 1994 met FrameMaker 2 op Mac en Unix tot aan de huidige versie 2017 met DITA en XML-support is Wim Hooghwinkel met recht FrameMakerspecialist te noemen. Sinds 2007 is Wim Hooghwinkel Adobe Certified Expert in FrameMaker en heeft hij meegeholpen aan het tot stand komen van de nieuwste FrameMaker versies. Hij staat in direct contact met het ontwikkelteam en de Adobe vertegenwoordigers van de Technical Communication Suite. Daarnaast maakt iDTP deel uit van een uitgebreid netwerk van FrameMakerspecialisten en -ontwikkelaars die elkaar ondersteunen bij het vinden van oplossingen voor moeilijke vraagstukken.

Voor alle vragen met betrekking tot het werken met FrameMaker, simpele vragen of complex, over opmaak of  database connecties: neem direct contact op met Wim Hooghwinkel !

Zie ook: training FrameMaker