Skip to content

Vertalingen

iDTP werkt samen met diverse gerenommeerde vertaalbureaus wanneer het aan komt op vertaling van uw content. We nemen u graag alle rompslomp rondom het managen van het vertaalproces uit handen en zijn daarbij de intermediair tussen u en het vertaalbureau. Wanneer u dat wilt hoeft u helemaal niets van dit proces te merken: u levert de bronbestanden, u krijgt de vertalingen kant en klaar terug.

We verzorgen vertaling, review en opmaak naar alle mogelijke talen, inbegrepen Arabisch, Aziatische talen, Indiase talen, Russische talen.

Content voorbereiden op vertalen is geld besparen!

iDTP werkt met u samen om binnen uw bestaande workflows en met de door u gebruikte software uw documentatie voor te bereiden op meertaligheid. Wij adviseren over en helpen u bij het opzetten van een werkwijze die voldoet aan algemene standaarden voor het produceren van meertalige content.

iDTP heeft uitgebreide ervaring met het bewerken, publiceren, vertalen en opmaken van documenten in verschillende talen met behulp van Adobe InDesign, Adobe FrameMaker, Microsoft Word, Powerpoint en in XML of HTML. Samen met uw technisch schrijvers, DTP-ers, publicatiemanagers of IT-medewerkers helpen wij u een op XML gebaseerde werkwijze voor single sourcing en geoptimaliseerde meertalige publishing op te zetten.

iDTP biedt algemene DTP-training en -advies, gericht op het reviseren van templates en bronmateriaal zodat het geoptimaliseerd wordt voor vertaling.  Goed georganiseerd bronmateriaal leidt tot aanzienlijke besparingen op vertalen en lokaliseren!

Voor meer informatie contact ons direct: info@idtp.eu of vul het contactformulier in.